Ηρακλησ Ολυμπιακοσ : ΕΙΚΟΝΕΣ- ΚΟΣΜΟΣ-ΙΣΤΟΡΙΑ - Ηρακλής και ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της stoiximan basket league (24/10, 17.00) και ο εσακε .

Ο γκαρντ του ηρακλή, κώστας παπαδάκης, ισοφάρισε με απίθανο buzzer beater. Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική της basketleague. Ο ηρακλής, μπορεί να ήταν ανταγωνιστικός καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα στο ιβανώφειο, ωστόσο, ο ολυμπιακός ήταν εκείνος που πήρε τη νίκη . Η απευθείας μετάδοση της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής της basket league, μεταξύ ηρακλή και ολυμπιακού από το ιβανώφειο, εδω. Αγχωτική «απόδραση» στην παράταση για τους ερυθρόλευκους.

Ηρακλής και ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της stoiximan basket league (24/10, 17.00) και ο εσακε . Ο Λ Î¥ Îœ Π Ι Î' Κ Ο Σ: KARAISKAKI---OSFP-ARIS 1-0
Ο Λ Î¥ Îœ Π Ι Î' Κ Ο Σ: KARAISKAKI---OSFP-ARIS 1-0 from 2.bp.blogspot.com
Αγχωτική «απόδραση» στην παράταση για τους ερυθρόλευκους. Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική της basketleague. Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης μεταξύ του ηρακλή και του ολυμπιακού, στο πλαίσιο του αγώνα για την 4η αγωνιστική της basket league. Ο ολυμπιακός έπαιξε χωρίς τον μάρτιν στο ιβανώφειο, έχασε τον παπανικολάου στην πρώτη φάση, επικράτησε όμως έστω και δύσκολα του ηρακλή στην . Ηρακλής και ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της stoiximan basket league (24/10, 17.00) και ο εσακε . Ο γκαρντ του ηρακλή, κώστας παπαδάκης, ισοφάρισε με απίθανο buzzer beater. Η απευθείας μετάδοση της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής της basket league, μεταξύ ηρακλή και ολυμπιακού από το ιβανώφειο, εδω. Ο ηρακλής, μπορεί να ήταν ανταγωνιστικός καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα στο ιβανώφειο, ωστόσο, ο ολυμπιακός ήταν εκείνος που πήρε τη νίκη .

Η απευθείας μετάδοση της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής της basket league, μεταξύ ηρακλή και ολυμπιακού από το ιβανώφειο, εδω.

Ο ολυμπιακός έπαιξε χωρίς τον μάρτιν στο ιβανώφειο, έχασε τον παπανικολάου στην πρώτη φάση, επικράτησε όμως έστω και δύσκολα του ηρακλή στην . Ο γκαρντ του ηρακλή, κώστας παπαδάκης, ισοφάρισε με απίθανο buzzer beater. Αγχωτική «απόδραση» στην παράταση για τους ερυθρόλευκους. Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική της basketleague. Ο ηρακλής, μπορεί να ήταν ανταγωνιστικός καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα στο ιβανώφειο, ωστόσο, ο ολυμπιακός ήταν εκείνος που πήρε τη νίκη . Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης μεταξύ του ηρακλή και του ολυμπιακού, στο πλαίσιο του αγώνα για την 4η αγωνιστική της basket league. Ηρακλής και ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της stoiximan basket league (24/10, 17.00) και ο εσακε . Η απευθείας μετάδοση της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής της basket league, μεταξύ ηρακλή και ολυμπιακού από το ιβανώφειο, εδω.

Αγχωτική «απόδραση» στην παράταση για τους ερυθρόλευκους. Η απευθείας μετάδοση της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής της basket league, μεταξύ ηρακλή και ολυμπιακού από το ιβανώφειο, εδω. Ο γκαρντ του ηρακλή, κώστας παπαδάκης, ισοφάρισε με απίθανο buzzer beater. Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική της basketleague. Ηρακλής και ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της stoiximan basket league (24/10, 17.00) και ο εσακε .

Αγχωτική «απόδραση» στην παράταση για τους ερυθρόλευκους. ΕΙΚΟΝΕΣ- ΚΟΣΜΟΣ-ΙΣΤΟΡΙÎ'
ΕΙΚΟΝΕΣ- ΚΟΣΜΟΣ-ΙΣΤΟΡΙÎ' from 3.bp.blogspot.com
Αγχωτική «απόδραση» στην παράταση για τους ερυθρόλευκους. Ηρακλής και ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της stoiximan basket league (24/10, 17.00) και ο εσακε . Ο ηρακλής, μπορεί να ήταν ανταγωνιστικός καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα στο ιβανώφειο, ωστόσο, ο ολυμπιακός ήταν εκείνος που πήρε τη νίκη . Ο ολυμπιακός έπαιξε χωρίς τον μάρτιν στο ιβανώφειο, έχασε τον παπανικολάου στην πρώτη φάση, επικράτησε όμως έστω και δύσκολα του ηρακλή στην . Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική της basketleague. Η απευθείας μετάδοση της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής της basket league, μεταξύ ηρακλή και ολυμπιακού από το ιβανώφειο, εδω. Ο γκαρντ του ηρακλή, κώστας παπαδάκης, ισοφάρισε με απίθανο buzzer beater. Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης μεταξύ του ηρακλή και του ολυμπιακού, στο πλαίσιο του αγώνα για την 4η αγωνιστική της basket league.

Η απευθείας μετάδοση της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής της basket league, μεταξύ ηρακλή και ολυμπιακού από το ιβανώφειο, εδω.

Αγχωτική «απόδραση» στην παράταση για τους ερυθρόλευκους. Ο ολυμπιακός έπαιξε χωρίς τον μάρτιν στο ιβανώφειο, έχασε τον παπανικολάου στην πρώτη φάση, επικράτησε όμως έστω και δύσκολα του ηρακλή στην . Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης μεταξύ του ηρακλή και του ολυμπιακού, στο πλαίσιο του αγώνα για την 4η αγωνιστική της basket league. Ο ηρακλής, μπορεί να ήταν ανταγωνιστικός καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα στο ιβανώφειο, ωστόσο, ο ολυμπιακός ήταν εκείνος που πήρε τη νίκη . Ηρακλής και ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της stoiximan basket league (24/10, 17.00) και ο εσακε . Η απευθείας μετάδοση της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής της basket league, μεταξύ ηρακλή και ολυμπιακού από το ιβανώφειο, εδω. Ο γκαρντ του ηρακλή, κώστας παπαδάκης, ισοφάρισε με απίθανο buzzer beater. Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική της basketleague.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική της basketleague. Ο ηρακλής, μπορεί να ήταν ανταγωνιστικός καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα στο ιβανώφειο, ωστόσο, ο ολυμπιακός ήταν εκείνος που πήρε τη νίκη . Ηρακλής και ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της stoiximan basket league (24/10, 17.00) και ο εσακε . Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης μεταξύ του ηρακλή και του ολυμπιακού, στο πλαίσιο του αγώνα για την 4η αγωνιστική της basket league. Αγχωτική «απόδραση» στην παράταση για τους ερυθρόλευκους.

Ο γκαρντ του ηρακλή, κώστας παπαδάκης, ισοφάρισε με απίθανο buzzer beater. Î'ΙΝΤΕΟ: Η Î'ΕΚ στον... Παράδεισο
Î'ΙΝΤΕΟ: Η Î'ΕΚ στον... Παράδεισο from www.filathlos.gr
Ο ηρακλής, μπορεί να ήταν ανταγωνιστικός καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα στο ιβανώφειο, ωστόσο, ο ολυμπιακός ήταν εκείνος που πήρε τη νίκη . Ο γκαρντ του ηρακλή, κώστας παπαδάκης, ισοφάρισε με απίθανο buzzer beater. Αγχωτική «απόδραση» στην παράταση για τους ερυθρόλευκους. Ηρακλής και ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της stoiximan basket league (24/10, 17.00) και ο εσακε . Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης μεταξύ του ηρακλή και του ολυμπιακού, στο πλαίσιο του αγώνα για την 4η αγωνιστική της basket league. Η απευθείας μετάδοση της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής της basket league, μεταξύ ηρακλή και ολυμπιακού από το ιβανώφειο, εδω. Ο ολυμπιακός έπαιξε χωρίς τον μάρτιν στο ιβανώφειο, έχασε τον παπανικολάου στην πρώτη φάση, επικράτησε όμως έστω και δύσκολα του ηρακλή στην . Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική της basketleague.

Ηρακλής και ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της stoiximan basket league (24/10, 17.00) και ο εσακε .

Αγχωτική «απόδραση» στην παράταση για τους ερυθρόλευκους. Ο ηρακλής, μπορεί να ήταν ανταγωνιστικός καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα στο ιβανώφειο, ωστόσο, ο ολυμπιακός ήταν εκείνος που πήρε τη νίκη . Ηρακλής και ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της stoiximan basket league (24/10, 17.00) και ο εσακε . Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης μεταξύ του ηρακλή και του ολυμπιακού, στο πλαίσιο του αγώνα για την 4η αγωνιστική της basket league. Ο ολυμπιακός έπαιξε χωρίς τον μάρτιν στο ιβανώφειο, έχασε τον παπανικολάου στην πρώτη φάση, επικράτησε όμως έστω και δύσκολα του ηρακλή στην . Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική της basketleague. Ο γκαρντ του ηρακλή, κώστας παπαδάκης, ισοφάρισε με απίθανο buzzer beater. Η απευθείας μετάδοση της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής της basket league, μεταξύ ηρακλή και ολυμπιακού από το ιβανώφειο, εδω.

Ηρακλησ Ολυμπιακοσ : ΕΙΚΟΝΕΣ- ΚΟΣΜΟΣ-ΙΣΤΟΡΙÎ' - Ηρακλής και ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της stoiximan basket league (24/10, 17.00) και ο εσακε .. Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης μεταξύ του ηρακλή και του ολυμπιακού, στο πλαίσιο του αγώνα για την 4η αγωνιστική της basket league. Η απευθείας μετάδοση της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής της basket league, μεταξύ ηρακλή και ολυμπιακού από το ιβανώφειο, εδω. Ο ηρακλής, μπορεί να ήταν ανταγωνιστικός καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα στο ιβανώφειο, ωστόσο, ο ολυμπιακός ήταν εκείνος που πήρε τη νίκη . Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική της basketleague. Ο γκαρντ του ηρακλή, κώστας παπαδάκης, ισοφάρισε με απίθανο buzzer beater.